Next Order Dispatch in :
Countdown Timer (Daily Reset at 2 PM)
3h 53m 34s
Countdown Timer

Tips van Luman Kinali om een magere lichaamsmassa te krijgen

Tips van Luman Kinali

 
 

In deze moeilijke periode is het niet meer mogelijk om te gaan trainen en sporten. Het is raadzaam belangrijk om tijdens deze periode van opsluiting een lichamelijke activiteit te blijven uitoefenen om uw moreel op peil te houden en tegelijkertijd het goed te doen voor uw lichaam. Het is ook erg belangrijk om suplementen te blijven gebruiken om niet al je inspanningen van de afgelopen maanden te verliezen.Om het goed te doen, vroegen we aan Luman Kinali (voedingadviseur en Scitec-atleet), om zijn dagelijkse producten te presenteren om op peil te blijven.Luman is een liefhebber van bodybuilding, hij heeft al deelgenomen aan verschillende internationale wedstrijden. Hij bevindt zich in een periode van droge spiermassa.

Luman's advies : 

Ontbijt

Om uw dag te beginnen neemt Luman een zakje Multi Pro Plus van Scitec. De Mutlti Pro Plus is een complete alles-in-één formule die hem voorziet van zijn dagelijkse dosis multivitaminen, mineralen, Omega3, ... die nodig zijn voor zijn lichaam.Voor een goede eiwitinname 's ochtends maakt Luman pannenkoeken klaar voor zijn ontbijt.Hiervoor gebruikt hij Protein Pancake van Scitec, een kant-en-klare bereiding, ultra praktisch en snel te bereiden! Met meer dan 30% proteïne per pannenkoek, bevat dit ontbijt proteïne uit verschillende bronnen en hoogwaardige complexe koolhydraten. Om zijn eiwitinname verder te verhogen en zijn pannenkoeken nog een extra smaak, voegt Luman Pindakaas Scitec toe, een natuurlijke bron van eiwitten en enkelvoudige en meervoudige onverzadigde vetten.

 Recept : 
Voeg 74 gr toe van Protein Pancake Voeg 150 ml water toeMeng alles in een shaker of in een blender 
Smeer je pan in met Best Joye kokosspray 
Giet het mengsel in je pan en draai de pannenkoeken regelmatig tot ze goudbruin zijn
Je kan daarna nog extra pindakaas toevoegen.

Pre-Workout

Om zijn lichaam wakker te maken, neemt Luman vlak voor zijn training een dosis Hot Blood van Scitec. De super complete samenstelling geeft hem de focus en energie die hij nodig heeft voor zijn training. Omdat Luman gevoelig is aan cafeïne, heeft de hot blood 80 mg in een dosis zodat het ook geen invloed heeft op de kwaliteit van zijn sessie. Bovendien helpt het vermoeidheid te verminderen dankzij de vitamine B3 die het bevat.

Training

Tijdens zijn training zal Luman Xpress Scitec BCAA's consumeren. Deze BCAA's zullen het spierherstel na zijn training aanzienlijk verbeteren, ze zullen de eiwitsynthese bevorderen, wat de ontwikkeling van spiermassa helpt te stimuleren. Daarnaast zijn BCAA's een extra energiebron voor zijn spieren tijdens zijn trainingen !

Post-Training

Na de training, omdat Luman allergisch is voor lactose, zal hij zijn proteïne bijvullen met een shaker van 100% Whey Isolate Scitec. Met zijn hoge eiwitconcentratie (84%) zorgt deze whey met weinig vetten en koolhydraten en ook zonder suiker voor een ideale spierdefinitie.

Before bedtime

Luman neemt voor te gaan slapen een dosis Hydrolyzed Collagen van Scitec. Omdat collageen een essentieel element is van het bindweefsel dat aanwezig is in het kraakbeen, de pezen, de ligamenten en de huid, bevordert Luman het herstel ervan en vermindert het het risico op ontsteking, peesontsteking, ...
Om zijn herstel optimaal te laten verlopen, zal Luman ook 3 tabletten ZMB6 Scitec slikken. Omdat ZMB6 een combinatie is van essentiële minerale zouten en vitamines die zink, magnesium en vitamine B6 leveren, zal Luman de kwaliteit van zijn slaap verbeteren en tegelijkertijd zijn  testosteron op peil te bevorderen.

Aanmelden om een reactie achter te laten
Tips By Lucas Lhoir To Strengthen Your Muscular Mass